IOT i razvoj softvera

Internet zajedno s njegovim napopularnijim dijelom (Web-om) koristite svakodevno. Danas možete gotovo sve stvari spojiti na Internet  i upravljati njima putem Interneta (tzv. Internet stvari, eng. Internet of Thnigs). Možete izrađivati vlasite aplikacije i sutave kako bi ste automatizirali svoj dom (tzv. Automatizacija doma, eng. Home automation).

Pojavom usluga u oblaku (eng. Cloud Service) te Internet stvarima značaj web tehnologija sve je veći, a njihove mogućnosti drastično rastu.

Kako bi pripremili djecu za budućnost osmislili smo tečaj za učenje najnovijih web tehnlogija sa fukusom na najnoviji trend Internet stvari.

Na tečaju upoznajte razne tehnologije i jezike. Upoznajte sa osnovama elektrotehnike, te napravite vlastite sustave i programe koji će automatizirati vaš dom.  Na tečaju će se korsiti razni uređaji poput RaspberyPi-a, Little Bits, senzora temperature i vlage i još puno puno toga.

Raspberry_Pi_B+_illustrationRaspberry_Pi_LED_diagram555_Monostable

Djeco, prijavite se na tečaj i naučite samostalno kreirati vlastite projekte i aplikacije koristeći neke prethodno navedene i mnoge druge tehnologije, alate i uređaje.

Nikad nije rano započeti razvijati sposobnosti djeteta, stoga prijavite svoje dijete putem obrasca.Raspberry_Pi_LED_diagram

CSS3_and_HTML5_badges Internet1 PHP-logo Python3-powered_hello-world Raspberry_Pi_B+_illustration Raspberry_Pi_LED_diagram 555_Monostable